Valentýnský běh se opět dočkal velké účasti! Na Stromovce bylo zamilovaných plno.

valentýnský běh

Svátek zamilovaných se opět blíží a každý se ho rozhodne slavit po svém. Lásku k běhu prokázalo 500 soutěžících v pražské Stromovce v sobotu 11. února. Valentýnský běh pořádalo RunCzech, které chystá závody po celou běžeckou sezónu.

Hezký začátek běžecké sezóny

Závod měl celkem 5 kilometrů a byl doprovázen hudbou, která měla soutěžící motivovat. Pro běžce byla také připravena srdíčka dvou barev. Pro zadané srdíčko červené a pro nezadané v zelené barvě. Jednalo se o kratší trať, rozehřívací závod na začátku sezóny.

Přečtěte si také: V čem spočívá netoxická domácnost?

Láska k běhu

Valentýnský běh doprovázel celodenní program přímo na Výstavišti. Ačkoliv mnoho ze zúčastněných uvedlo, že svátek sv. Valentýna nijak neprožívají, lásku k běhu přiznat rozhodně mohou. Každá příležitost k tréninku či závodění se počítá a to je důležité.

Mohlo by vás také zajímat: Efektivní plánování.

Během proti rakovině

Do závodu se zapojila nadace Pink Bubble, která pomáhá mladým v boji s rakovinou. „Není to zdaleka naše první spolupráce s RunCzech a nabídku se zapojením do závodů neodmítáme nikdy. RunCzech je vždy zárukou hladkého průběhu příprav, super atmosféry a v neposlední řadě jsme vděční za nezanedbatelnou finanční podporu,“ komentuje Renáta Výborná z Pink Bubble.

„Vybrané finanční prostředky chceme využít na sportovní aktivity našich Bublin, tedy vyléčených onkologických pacientů, konkrétně na lyžařskou a snowboardovou výuku na blížícím se zimním sportovně-relaxačním pobytu pacientů v Krkonoších,“ dodala.