Jak vyplnit holé zdi?

Holé zdi
Holé zdi

Každý dům je naším chrámem. Snažíme se o to, aby byl co nejmodernější, co nejstylovější, aby nás hladil na duši, abychom se v něm cítili zkrátka a dobře jako v pohádce. Pokud i vy máte svůj vlastní domeček, moc dobře víte, že se snažíte o to, aby byl zařízený tak, abyste se v něm cítili příjemně a pohodlně. Nakupujete dostatek pokojových rostlin, snažíte se o vyplnění holých zdí. Holé zdi však mohou být někdy problémem. Někdy nemusíte vědět, jak je vyplnit tak, aby nebyly přehnaně přeplněné a aby doplňky nijak nenarušily styl místnosti. Poradíme vám, co na zeď pověsit, abyste zachovali moderní domácnost.

Pokud si pravidelně pročítáte časopisy o bydlení, moc dobře víte, co se nosí a co se sluší pověsit na holé zdi. Jestliže na četbu časopisů o bydlení nemáte čas, přinášíme vám pár tipů, které vás stoprocentně zachrání.

Obrázky ano, ale fotky nikoliv

V poslední době se stalo velice populární to, že se na zeď věší různé obrázky, nikoliv však fotky. Fotky byly moderní ještě donedávna, teď už si je vystavte jen na noční stolek, ale nevěšte je na zeď. Jsou zbytečně moc barevné, mohou vám pokazit moderní místnost. Na zeď raději pověste krásné obrazy, které budou mít na sobě jednoduché ornamenty. Právě ty působí skutečně skvostně.

Poličky dodají interiéru hravost

Samozřejmě by se nemělo zapomínat na poličky. Sice už se nenosí klasické rovné poličky, jak je známe, ale dobře uděláte s asymetrickými poličkami, do nichž vždy dáte jen nějakou drobnost. Takové poličky si ledabyle pověste na holé zdi, pohrajte si s barvami.

Ani na hodiny nezapomínejte

I když žijeme v době, kdy o čase víme jenom díky telefonům, přesto by v místnostech, jako je obývací pokoj nebo kuchyně, neměly chybět nástěnné hodiny. Samozřejmě nemusí mít nějaké zvláštní tvary, u hodiny platí, že čím jednodušší, tím lepší!