Tady jsou tři rady, jak přijít na nové nápady

Nové nápady
Nové nápady

Každý správný podnikatel moc dobře ví, že je třeba neustále růst a zdokonalovat se. Bez rostoucího podnikatele není rostoucího podniku, podnikatel musí udržovat firmu tak, aby šla neustále s dobou. K tomu, aby se firma stále udržovala na špici, aby stále patřila k těm nejmodernějším a nejlepším ve svém oboru, se musí stále přicházet na nové nápady, na nové inovace, které firmu opět posunou na vyšší level. Podnikatel by měl neustále přicházet na nové nápady, které mohou firmu dostat opět na vyšší úroveň. Někdy se však nápady do hlavy nelinou snadno, ale naštěstí je můžete popohnat. Jak?

Existuje několik chytrých technik, které, když budete praktikovat, tak lehce přijdete na nové nápady. Začleňte tyto techniky do vašeho života a nápady se vám budou stále hromadit tak rychle, že je nebudete stíhat realizovat.

Zápisník jako váš nový pomocník!

Moc dobře víte, že nápady se většinou v hlavě zrodí v ten nejméně vhodný okamžik a na tom nejméně vhodném místě. Než se přesunete do vaší kanceláře, kde byste mohli svůj plán zrealizovat, tak na nápad, který by vám mohl vydělat miliony, zapomenete. Proto by vám v takových případech mohl pomoct zápisník. Zápisník se většinou klidně vleze i do kapsy u kalhot, pokud si ho koupíte v této malé verzi. Tužku si přiložíte k němu a máte to – už vám nikdy nápad za miliony neunikne, už na něj nikdy nezapomenete.

První myšlenka je častokrát správná

Někdy se nápad zrodí z jedné obyčejné myšlenky. Ať už je to myšlenka jakákoliv, té první myšlence rozhodně věřte. Sice může mít pár much, ale když ji budete až moc předělávat, když si s ní budete moc hrát, už z toho nevzejde nic dobrého.

Už jste zkoušeli změnit prostředí?

Možná se vám však nápady nelinou jenom v prostředí, kde pracujete. Zkuste přemýšlet nad vaší společností někde jinde. Zkuste například krásné kavárny nebo se rozhodněte pro příjemné prostředí oblíbených restaurací. Nápady se rodí i v tramvajích, většinou tam, kde to nejméně čekáte. A většinou se rodí na místech, kde byste to absolutně nečekali.