Vymoženosti, které vám pomůžou s úklidem domova

Úklid domácnosti
Úklid domácnosti

Uklizení domácnosti není rozhodně oblíbenou aktivitou. Ovšem je to potřebná aktivita, nikdo nechce, aby to u nás doma vypadalo jako v chlívku. Pořádné úklidy, které v sobě nesou i umývání oken, provádíme hlavně na jaro, než se k nám dostaví velikonoční svátky, ale i před vánočními svátky. Právě vánoční svátky se nyní blíží, tudíž potřebujeme každou ruku či každý stroj, který by nám mohl s velkým úklidem pomoct. A my vám nyní přinášíme pár tipů na takové pomocníčky.

Samozřejmě takových pomocníčků najdeme skutečně hodně. Žijeme v moderní době, neustále se vymýšlejí nové technologie, které nám mají ulehčit dosavadní život. Pojďme si říct, jaké vymoženosti nám pomůžou s uklízením.

Znáte robotický vysavač?

Naprosto geniální výrobek je vysavač-robot. Určitě ho znáte – je to ten kulatý vysavač, který se nyní velice hojně prodává. Mnoho lidí si myslí, že je to zbytečná investice, ale během uklízení vám pomůže, jako nic jiného. Jenom ho zapnete a on už sám vysaje dům. Samozřejmě rohy jsou pro tento kulatý vysavač problémem, ale to je asi jediná nevýhoda této vymoženosti.

Tento robotický vysavač ocení hlavně senioři, kteří už nemají dostatek sil na to, aby vysávali celý jejich dům. Tento vysavač taky ocení ti, kteří nemají dostatek času, a to třeba díky práci.

Znáte LEIFHEIT?

Při jarním a zimním úklidu nám pomůže taky čistič a umývač oken LEIFHEIT. Jedná se vymoženost, kterou ocení hlavně ti, kterým se nikdy nedaří dokonale umýt okna. Pokud i vy máte okna neustále šmouhaté a nedokážete je hezky vyleštit, tento pomocník nepustíte z ruky. Dokonce vás bude umývání bavit natolik, že se rozhodnete umývat okna co týden!

Pokud si myslíte, že je tento přístroj drahý, tak to není pravda – stojí od tisícikoruny do patnácti set, což není za takovou genialitu mnoho. Před vánočními svátky je navíc mnoho slev, tak ho můžete pořídit i za nižší cenu.