Výhody prodeje přes realitní kancelář

Výhody prodeje přes realitní kancelář
Výhody prodeje přes realitní kancelář

Profesionální odborníci z realitní kanceláře znají perfektně možnosti trhu v oblasti luxusních nemovitostí. Pomohou vám najít vhodnou nemovitost právě pro vás a poradí vám ve všech směrech. Přes realitní kancelář lze nemovitost prodat i koupit, nebo pronajmout. Získáte zde informace ohledně ceny i způsobu inzerce. Pokud se chystáte svou luxusní nemovitost prodat, dokáží vyzdvihnout její přednosti, ať už jí samotné nebo její lokality. Dokáží vám poradit i při stanovování ceny.

Nechte si poradit

Realitní kanceláře mají ve své databázi množství luxusních nemovitostí a velmi dobře znají reálné tržní ceny za poslední období. Ví si rady při nastavení ceny. Zkušení realitní makléři dokáží i vyjednávat, při inzerci ukázat stav, který reálně odpovídá skutečnosti. Dokáží také vytvořit poutavé fotografie i popis nemovitosti tak, aby dovedli přilákat i potencionální kupce a prohlídku nemovitosti umí profesionálně zvládnout. Na skutečné prohlídce, tak, jak je provedená, opravdu velice záleží.

Realitní makléři také zájemce prověřují, jakým způsobem mohou koupenou nemovitost financovat, zda z úvěrových prostředků a v případě potřeby jim pomohou úvěr získat a také zajistí veškeré potřebné dokumenty. Dovedou ušetřit váš čas, nasměrují vás k rozhodnutí a k efektivnímu prodeji. Pracovníci realitní kanceláře budou za vás jezdit na prohlídky a kromě času vám ušetří i náklady za dopravu. Dokáží svými zkušenostmi vaši nemovitost prodat mnohem lépe. Dokáží odhadnout, kdy přichází ta nejlepší nabídka.

Prodej nemovitosti

Pokud se rozhodnete svou nemovitost prodat, je vzhledem k převaze nabídky nad poptávkou třeba být pořádně vidět. Kvalitně zadaná inzerce na známých a ověřených realitních serverech může být také pro soukromé osoby poměrně drahou záležitostí. Tato inzerce je ale velmi potřebná, protože čím více bude vaše nemovitost vidět, tím se zvyšuje šance na výhodný prodej za příslušnou odpovídající cenu. Realitní kanceláře mají rozsáhlou databázi i potencionálních kupujících, které mohou bezprostředně po přijmutí vaší nemovitosti do prodeje oslovit.