Tip na vyhlášenou restauraci u Prahy. Vyzkoušíte ji?

Tip na vyhlášenou restauraci u Prahy. Vyzkoušíte ji?
Tip na vyhlášenou restauraci u Prahy. Vyzkoušíte ji?

Přijela k vám rodina na víkend nebo jenom oslavujete narozeniny a chcete si zajít na dobrou večeři nebo oběd do vyhlášené restaurace? I když při vyhledávání na internetu vám najede celá řada slušných podniků, jen v málokteré se snoubí dobré ceny s příjemným prostředím, skvěle připraveným jídlem a milou obsluhou. Pokud jsou toto vaše požadavky, které chcete, aby restaurace splňovala, pak pro vás máme tip. 

Tím tipem je nově otevřená vyhlášená a luxusní restaurace, kterou najdete ve městě Řevnice za Prahou. Tou restaurací je restaurace Corso, což je velice luxusní restaurace evropské kuchyně, kde se zaměřují hlavně na italské speciality. 

Vyzkoušíte?

Najít restauraci, která bude opravdu cenově přijatelná, kde se bude dobře vařit, kde obsluha bude příjemná a prostředí jako doma, je dnes velice těžké. Navíc pokud chcete, abyste si do takové restaurace mohli zajít nejen na oběd během týdne, ale také na večeři během víkendu, to už se hledá vhodná restaurace těžce. Abyste nestrávili hledáním na internetu dlouhé hodiny, prozradíme vám, jaká restaurace stojí za to. 

Za návštěvu stojí právě zmiňovaná restaurace Corso, která se otevřela v Řevnici za Prahou. Zaujme vás nejen zdejší prostředí, ale také pokrmy, které jsou vykouzleny z dobře známých i lokálních potravin, přesto jsou podány zajímavě, s nápadem, neotřele. 

Za menu stojí uznávaný šéfkuchař

V restauraci se jídla mění, menu se odvíjí od sezonních potravin. Za každým vyšperkovaným menu stojí zdejší uznávaný šéfkuchař jménem Daniel Holan, který se považuje za milovníka skvělého jídla. Mimo jiné je to majitel sbírky japonských nožů. Své zkušenosti sbíral nejen ve světě, ale také v nejlepších pražských podnicích, jako je restaurace SOHO, Krystal Bistro nebo Zdenek`s Oyster Bar. Je známý také tím, že každý jednotlivý pokrm připravuje s tou největší precizností a věnuje mu opravdu velkou péči.