Kde si vychutnat nejlepší kávu?

Kde si vychutnat nejlepší kávu
Kde si vychutnat nejlepší kávu

Na kávu si zajde určitě každý rád, ať už ráno před prací nebo když si chcete s kamarádkou jen tak v klidu pokecat. Tady jsou 3 místa, která v Praze stojí za návštěvu. Nejlépe hodnocené podniky podle Google, Tripadvisor, Facebook.

Coffee cube

Jakubská 16, Praha 1

Ceny připravovaných nápojů zde začínají už na 45 korunách. Kávová zrna odebírají z německé pražírny a využívají značky ID Origins z Nikaragui. Mezi nejprodávanější druh patří cappuccino. Pokud si objednáte nějakou kávu, určitě vám ji připraví sám majitel Antony Yan Svoboda anebo jeho bratr. K jejich specialitám patří Dirty Chai Latte, které připravují s příchutěmi skořice, medu a kakaa. Ale vychutnat si můžete plno dalších nápojů.

EMA espresso bar

Na Florenci 3, Praha 1

EMA je espresso bar, takže si zde můžete vychutnat skvělou kávu na stojáka. Ceny se zde pohybují od 49 Kč a výš, nejlevnější koupíte espresso. Kávu odebírají především z mnichovské pražírny JB Kaffee. Lidé si zde nejčastěji pochutnají na cappuccinu. V zimním období určitě vyzkoušejte pravou irskou kávu, která se připravuje z filtrované kávy, whisky, třtinového cukru a smetany.   Určitě si najdete svůj oblíbený nápoj, kterým se zahřejete.

Můj šálek kávy

Křižíkova 105, Praha 8

Nejlevněji zde pořídíte espresso za 45 Kč. Mezi nejprodávanější kávové nápoje patří cappuccino a filtrovaná káva dne. Kávu si sami vybírají a dováží z Latinské Ameriky a Afriky, následně si ji sami praží ve vlastní pražírně nedaleko Prahy. Na požádání vám připraví degustační menu z 3 druhů různé kávy. Mimo kávy si tady můžete pochutnat na snídaňovém, denním a víkendovém menu.