Rokoska je otevřena!

Rokoska je otevřena!
Rokoska je otevřena!

V Praze se neustále něco děje! Naše hlavní město se stále snaží, aby se zdejším obyvatelům zde žilo krásně a příjemně. Neustále tak probíhá celá řada zajímavých oprav a rekonstrukcí, které přispějí ke kvalitnějšímu životu. Například všechny nadšence sportu a sportovních aktivit potěší, že už je opět otevřen sportovní park Rokoska. Ten je nyní určen pro aktivní odpočinek všech zdejších obyvatel.

Jedná se o bývalé dopraví hřiště, které v nedávné době prošlo velkou rekonstrukcí. Aktuálně by mělo sloužit k aktivní relaxaci. Celá tato rekonstrukce vyšla na necelých pět milionů korun, přičemž Magistrát hlavního města Prahy poskytl více jak padesát procent z této částky.

Rekonstrukce byla poměrně rozsáhlá, začala už na začátku letošního jara. Vzniklo zde nové workout hřiště, dále taky fitness prvky a jiné sportovní prvky, které slouží k aktivnímu trávení volného času.

Kromě toho zde vyrostla i krásná skalka s trvalkami, která potěší hlavně starší obyvatele, kteří si sem přijdou jen tak číst noviny.