Proč se vyplatí jezdit do autorizovaného servisu Škoda? Profi služby i servisní akce

Jakmile si jednou koupíte auto, znamená to pravidelně navštěvovat servis. A to nejen z důvodu nutných oprav, ale také prevence, která je velmi důležitá z pohledu toho, aby nám auto dlouho sloužilo. Můžete si samozřejmě vybrat libovolný autoservis, ale zejména u nových vozů se rozhodně doporučuje navštěvovat autorizované servisy. Vyplatí se vám to. Jednak neztrácíte záruku, ale zároveň máte jistotu, že veškeré pravidelné prohlídky jsou prováděny dle požadavků výrobce. Získáte zkrátka služby na profesionální úrovni, a kromě toho můžete využít i zajímavé servisní akce.

Dodržení veškerých postupů

Profesionální služby autorizovaných servisů souvisí s tím, že mechanici naprosto přesně vědí, kam mají sáhnout. Na vašem vozidle se neučí a vědí, co potřebuje. Navštívit můžete třeba Škoda servis Praha, který poskytuje standardní služby autorizovaných servisů, takže se můžete spolehnout samozřejmě také na montáž originálních dílů v případě oprav a dodržení veškerých pracovních postupů a výrobcem deklarovaných standardů. Díky tomu lze docílit:

  • Prodloužení životnosti vozidla
  • Maximální bezpečnosti

Ano, je to tak. Špatně provedený servis vozu může mít vliv také na bezpečnost vozidla, a to třeba už z důvodu použití méně kvalitních neoriginálních dílů nebo nesprávných postupů při montáži. A s vlastním bezpečím přece nechce hazardovat nikdo a je to jeden z dalších hlavních důvodů, proč navštěvovat autorizovaný servis.

Servisní akce připraví váš vůz na sezónu

Zejména před zimou nebo naopak před letní sezónou, je dobré využít servisních akcí, které nabízejí autorizované servisy. Kontaktujte pražský servis, pokud máte zájem takové akce využít. Třeba před následující motoristickou sezonou je dobré si nechat zkontrolovat kompletně celý automobil, včetně mechanických částí podvozku. Budete tak mít jistotu, že při cestě na dovolenou nezůstanete někde stát. Kromě toho si můžete nechat nainstalovat celou řadu originálního příslušenství, které se na dovolené s rodinou výborně hodí.