Perfektní bydlení? Rezidence Vilapark Klamovka k tomu nemá daleko

Rezidence Vilapark Klamovka

Vysoký standard bydlení se začíná stávat pomalu normou. Je to dáno i tím, že ceny bytů stále rostou a rostou s tím i naše nároky. Pokud hledáte opravdu perfektní bydlení v Praze, tak nesmíte přehlednou rezidenční projekt Vilapark Klamovka, který nabízí s výhledy na Prahu mnoho pro milovníky metropolitního stylu bydlení, ale také pro rodiny s dětmi díky všudypřítomné zeleni a přilehlému parku Klamovka.

Klidné bydlení s výhodami velkoměsta

V rámci rezidenčního projektu je k dispozici celkem 117 bytů, které dokáží splnit docela rozdílné potřeby, jak jsme zmínili již v úvodu. Koupit byt na Praze 5 si tak mohou nezávislí jednotlivci a dvojice i lidé, kteří už mají stabilní rodinu. Všechny skupiny si zde najdou to své. Získáte kromě toho také atraktivní adresu, která znamená dosah veškeré občanské vybavenosti a blízkost obchodů, restaurací a kaváren i míst s možností kulturního vyžití. V dosahu máte:

  • Smíchovský Anděl
  • Historické centrum Prahy
  • Park Klamovka

Díky snadné dostupnosti smíchovského Andělu si kdykoliv užijete možností velkoměsta, kromě toho se snadno dostanete ke krásám historického centra Prahy a přímo vedle rezidence je park Klamovka, který je ideálním místem pro relaxaci a sportovní aktivity.

Rezidence Vilapark Klamovka

Celému rezidenčnímu projektu dominuje jedinečnost celého pojetí, které spočívá v kombinaci klidného bydlení spolu s výhodami, které nabízí velkoměsto. Projekt Vilapark Klamovka je jasným důkazem, že už nemusíte klidné bydlení hledat za Prahou a pak složitě dojíždět za prací, kulturou či nákupy. Můžete mít vše k dispozici v komfortním dosahu, a tedy bez spousty ztraceného času v kolonách.

Výhled na Prahu i do zelené zahrady

Chcete si užít krásné výhledy na Prahu? Potom zvolte bydlení v sekci A na severní hraně pozemku. Jestli hledáte spíše pohlazení na duši s výhledem na zeleň, využijte možnosti pořídit si byt v sekci B na jižní hranici pozemku.