Nejoblíbenější obchodní centra v Praze

Nejoblíbenější OC
Nejoblíbenější OC

Jelikož se blíží vánoční čas, pomalu a jistě je třeba začít nakupovat vánoční dárky. Pokud se rozhodnete nakupovat vánoční dárky už nyní, ještě se možná vyhnete tomu davovému šílenství, které se zanedlouho dostane do všech obchodních domů po celé České republice. Přece jenom lidé obvykle nechávají všechno na poslední chvilku – málokdo nakupuje s předstihem. Bohužel se však nikdy s tímto přístupem nevyhneme hodinovým frontám v obchodních domech, které budeme stát u pokladen nebo u kabinek.

Pokud žijete v našem hlavním městě nebo jste zde jenom na výletu, možná byste mohli nakoupit vánoční dárky právě tady. Přinášíme vám seznam těch nejoblíbenějších obchodních center, kde sice už nyní budou davy lidí, přesto zde koupíte určitě vše, co potřebujete.

• Centrum Chodov

V nedávné době se otevřelo nové obchodní centrum Chodov. Jistě toto centrum znáte jako své boty – pokud jste sem ještě nezavítali, tak určitě zavítejte. Toto obchodní centrum vám nabízí více jak tři sta obchodů. Mnoho značek nikde jinde v žádném obchodním domě nenajdete. Podle všech je to jakýsi workout pro návštěvníky, protože toto obchodní centrum je skutečně obrovské a málokdo se v něm napoprvé neztratí.

• Palladium

To nejoblíbenější obchodní centrum v Praze je rozhodně Palladium, které najdeme hned u Staroměstského a u Václavského náměstí. Není se čemu divit, když je to první zastávka turistů. Najdete zde všechny základní obchody a samozřejmě i velké množství občerstvení. Je to však obrovský obchodní dům, proto se zde určitě neobejdete bez navigačních panelů, které jsou na každém patře.

• Arkády Pankrác

Po rekonstrukci tohoto obchodního centra se stalo velmi oblíbené. Je to moderní obchodní centrum, které skutečně nabízí mnoho krásných, nových obchodů značek, které jen tak někde nejsou. Kromě toho je zde široká škála občerstvení a samozřejmě i celá škála zajímavých kaváren.