Muž si nechtěl nasadit respirátor. Zaútočil na ostrahu, která ho bez něj nechtěla pustit do obchodu

Napadení ochranky

Celá událost se odehrála už na začátku prosince. Zlomeninu čelisti utrpěl člen ochranky, který do obchodu v Praze 5 odmítl pustit muže bez respirátoru. Ten na něj po krátké verbální potyčce fyzicky zaútočil.

Počátkem prosince vyrazil neznámý muž bez respirátoru na nákupy potravin v Praze 5. Při vstupu do obchodu si ho však všimla ostraha obchodu, která ho upozornila na to, že bez ochrany úst do obchodu nemůže. Muž však na výstrahu nereagoval a dál pokračoval v cestě. Ostraha mu proto zablokovala cestu, aby muže zastavila a zamezila mu tak vstup do obchodu.

Mezi muži se následně rozpoutal konflikt, který vygradoval fyzickým napadením. Muž bez respirátoru napadl úderem pěstí do obličeje člena ochranky, čímž rozpoutal další konflikt a oba muži se do sebe pustili. Následně se ještě několikrát napadli pěstmi i kopanci.

Policie žádá veřejnost o pomoc

Po rvačce útočník obchod opustil. Člen ostrahy musel vyhledat lékařskou pomoc, protože mu pachatel zlomil dolní čelist. Policie nyní podobu muže zveřejnila a prosí veřejnost o bližší informace o jeho totožnosti.