Koncert na podporu generála Pavla v Lucerně

koncert

Na podporu prezidentského kandidáta Petra Pavla uspořádali jeho příznivci řadu koncertů. Největší a nejpropagovanější z nich proběhl v neděli v Lucerna Music baru. Vystoupila na něm řada osobností a hudebníků, které veřejně vyjadřují podporu generálovi.

Koncert trval dlouhých 5 hodin a vystoupili na něm například Xindl X, kapela Portless, Janek Ledecký, Pavel Callta a Adam Mišík. O akci byl obrovský zájem, i lidí mimopražských, proto se pořadatelé rozhodli vysílat koncert živě přes sociální sítě.

Flanelová atmosféra

Samotný klub byl naplněný nadoraz a panovala v něm jedinečná atmosféra. Na první pohled bylo zřejmé, že všichni symbolicky oblékli flanelové košile, a to nejen posluchači, ale i sami vystupující.

Kromě hudebníků se účastnili koncertu také osobnosti, které veřejně vyjádřily svou podporu generálu Pavlovi. Na pódiu tak promluvil Michal Horáček, Marek Hilšer či ekonom Tomáš Sedláček.

Pavel nakonec nedorazil

Po televizní debatě v České televizi měl na koncert dorazit i samotný Petr Pavel. Bohužel kvůli nemoci se rozhodl akci vynechat a načerpat síly do dalších debat. Příznivci se po přečtení této zprávy roztleskali a sálem se začalo linout hlasité skandování „Pavel na hrad“.

Jedinečná podpora

Jestli je na formě kampaně Petry Pavla opravdu něco unikátního, je to způsob, jakým se lidé sdružují a spojují na jeho podporu. A to nejen jeho voliči a příznivci, ale i bývalí protikandidáti. Velmi silnou a angažovanou podporu lze vidět například ze strany Danuše Nerudové či Pavla Fischera, kteří dokonce jezdí na meetingy spolu s Pavlem.