Toto jsou ty nejkrásnější ostrovy světa!

Nejkrásnější ostrovy světa
Nejkrásnější ostrovy světa

Cestování se stalo v poslední době skutečně oblíbené. Je to možná proto, že je cestování v dnešní době poměrně levné. V současné době se dá celkem levně letět letadlem, můžeme navštívit naprosto jakoukoliv zemi, jakou navštívit chceme. Není se čemu divit, když každým rokem cestujeme hlavně na místa, která jsou něčím zajímavá, která jsou ojedinělá. Pokud nevíte, kam se v létě vydat na dovolenou, nejezděte do tradičního Chorvatska nebo do staré známé Itálie, ale vydejte se rozhodně na nějaký z ostrovů, které se řadí k těm nejkrásnějším na světě.

Abyste měli o těchto nejkrásnějších ostrovech světa přehled, přinášíme vám seznam těch nejlepších ostrovů z nejlepších, které jsou tak krásné, že se vám zatají dech a že oči nebudou té kráse věřit.

Jaké ostrovy se řadí k těm nejkrásnějším?

Pokud toužíte po krásných, průhledných, čistých mořích, měli byste zamířit na ostrovy Bora Bora. Nachází se ve Francouzské Polynésii a jsou známé hlavně svými příbytky, které mají střechu ze slámy.

Kromě toho se řadí k těm nejkrásnějším ostrovům i Marco Island, který najdeme na Floridě. Florida je obecně velice vyhledávaným místem, jezdí sem mnoho nadšenců moře a surfování. Marco Island se řadí k těm nejnavštěvovanějším hlavně proto, že v létě je zde dlouhodobě nádherné počasí.

Pokud toužíte po trochu starších krásných ostrovech, měli byste se vydat do Řecka. Zdejší ostrov Naxos je naprosto nádherný, je ojedinělý, takový na světě rozhodně nikde jinde nenajdete.

Jaké další ostrovy se řadí k těm nejkrásnějším?

Zmínit bychom měli taky místo zvané Aitutaki, které najdeme konkrétně na Cookových ostrovech. Výjimečně krásný i je i Madagaskar, a to konkrétně místo zvané Nosy Be. Za návštěvu stojí i Velikonoční ostrov či Koh Tao v Thajsku.

Pokud se budete nacházet na ostrovech Turks a Caicos, nesmíte minout místo zvané Providenciales. V Belize zase stojí za návštěvu Ambergis.