Jedinečné byty s lesem za zády? Projekt Malešický háj nabízí poslední volné jednotky!

Garsonky i penthousy

Vlastní bydlení v metropoli, které spojuje výhody metropole a zeleň lesa? Existuje! A dokonce nabízí poslední volné jednotky v rámci projektu Malešický háj, který buduje společnost Metrostav Development. Rezidenční počin cílí na movitou klientelu, která touží po opravdu jedinečném bydlení při zachování soukromí. Prodej byl spuštěn sice teprve nedávno, ale už zbývá k prodeji jen několik bytů s vysoce nastavenými standardy.

Garsonky i penthousy

Koho projekt osloví? Bydlení v Praze Malešicích se hodí pro jednotlivce i rodiny s dětmi, v pěti bytových domech se nachází celkem 107 jednotek s dispozicemi od 1+kk po rozlehlé penthousy 5+kk s plochou přes 139 m². Všechny jsou vybaveny předzahrádkou, balkonem nebo prostornou terasou s výhledem do krajiny nebo na město. Ke každému bytu lze zakoupit garážové stání v podzemních podlažích, kde se nacházejí současně sklepní kóje pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

S nejvyššími standardy

Bytové domy jsou navrženy v minimalistickém stylu s využitím přírodních materiálů, obálku stavby tvoří cihly. Byty na Praze 10 k tomu splňují nejvyšší standardy a osloví náročné klienty svým kvalitním vybavením. Okna s trojskly a předokenními žaluziemi zajistí klid uvnitř jednotek, k tomu perfektně tepelně izolují. V koupelně se skví keramika značky Villeroy & Boch, obytné místnosti zaujmou dřevěnou dýhovanou podlahou. Zájemci si nadto mohou vybrat z pěti barevných provedení nejen u podlahy, ale také u obkladů a dlažby značky SINTESI v koupelně.

Garsonky i penthousy

Bydlení pro zbytek života

Desátá pražská část nabízí zajímavé bydlení v příjemné a zelené lokalitě. V dosahu je veškerá občanská a sociální vybavenost, v blízkosti jsou zastávky městské hromadné dopravy, problémem není ani vlastní vůz, protože je oblast dobře dostupná. Výstavba již byla zahájena, předpokládané předání bytů novým majitelům bude v průběhu roku 2023.