Na jaké události se můžeme těšit ve Werichově vile?

Jaké události se konají ve Werichově vile
Jaké události se konají ve Werichově vile

Praha jakožto naše hlavní město se neustále snaží o to, abychom zde měli co dělat. Neustále se zde pořádají nejrůznější výstavy nebo se hostí známí hudební interpreti, kteří vždy přilákají opravdu velké množství fanoušků. V poslední době ale lidi láká hlavně kultura – tedy spíše výstavy a divadla. Pokud milujete Jana Wericha, rozhodně byste v Praze měli zavítat do jeho vily, kde najdete nejen stálé expozice i o jeho životě, ale taky se zde koná celá řada akcí.

Když se spojí dobrá akce s krásným místem, vznikne nezapomenutelná vzpomínka. Na to sází i pořadatelé akcí ve Werichově vile. Například letošní podzim je plný nejrůznějších akcí, proto si je pojďme zmínit, ať víme, kam se vlastně vydat, když bude třeba pršet.

• Workshop pro děti

  1. října se například ve Werichově vile koná akce nazvaná „Halloween – workshop pro děti“. Tato akce se koná od tří do pěti hodin odpoledne, kdy si můžete přijít namalovat nějakou krásnou halloweenskou ozdobu. Vše se bude pořádat na zahradě Werichovy vily, aby děti měly inspiraci na podzimní tvoření. K tomu všemu se navíc podá výklad o samém Werichovi, aby i rodiče odešli vzdělanější.

• Recitál Báry Štěpánové

Ke konci listopadu, konkrétně 20. listopadu, se ve Werichově vile taky koná Recitál Báry Štěpánové. Ta během svého recitálu zazpívá za doprovodu muzikantů z oblíbeného divadla Semafor. Zazpívají se zde písničky Osvobozeného divadla, které tak nostalgicky dobře známe, uslyšíme zde taky písně z divadla Semafor, na které jsme už možná i zapomněli a taky si připomeneme nezapomenutelné šansony Petra Hapky.

Recitál se bude konat ve Werichově vile od půl osmé večer. Lístky si můžete koupit online nebo přímo ve Werichově vile. Cena vstupenky je 250 korun.

Pokud byste plánované akce nestihli, tak nezapomeňte na stálé expozice, které jsou zde k vidění – výstavy ve sklepení nebo v pracovně Jana Wericha.