Jaké koncerty nás letos čekají v O2 Aréně?

Koncerty O2 arena
Koncerty O2 arena

V té naší krásné matičce měst se neustále něco děje. Praha je lákadlem všech turistů – jedná se o město, které by měl aspoň jednou za život vidět každý z nás. V současné době se zde koná celá řada dech beroucích divadelních představení, která rozhodně stojí za zhlédnutí, dále se taky můžeme zajít podívat na mnoho muzikálů, které jsou známí po celé České republice, můžeme se taky přijít podívat na výstavy nebo můžeme obhlédnout známé památky, které Česko má. Letos je mimochodem naplánováno i mnoho koncertů, na které musíte zajít, i kdybyste v té době měli například termín porodu.

Každým rokem do pražské O2 Arény zavítá mnoho umělců a hudebních interpretů s tím, že chtějí tuto obrovskou arénu vyprodat. Podaří se to zejména zahraničním hvězdám, o které letos nebude nouze. Letos se můžete těšit na skutečně mnoho hudebních interpretů, které běžně posloucháte v mobilním telefonu.

Na jaké interprety se můžeme letos těšit, kdy k nám vlastně zavítají a jaké koncerty v pražské O2 Aréně letos budou stát rozhodně za to?

• Leoš Mareš

Stejně jako vloni, tak se i letos rozhodl náš nejznámější a nejlépe placený moderátor Leoš Mareš pro unikátní koncerty. Vloni se mělo jednat o jediné koncerty v životě, ale o jeho hudební vystoupení, při kterých vlastně neumí zpívat ani pořádně rappovat, je takový zájem, že se rozhodl uspořádat letos další dva koncerty, které si můžete užít už na konci dubna. První z nich se bude konat 24. dubna a druhý z nich 25. dubna.

• Imagine Dragons

Pokud jste vloni propásli jeden z nejlepších hudebních festivalů v Česku, a sice Colours of Ostrava, měli byste vědět, že na hlavní hvězdu festivalu se můžete přijet podívat i do Prahy, a to konkrétně 16. dubna. Skupina, která se řadí k těm nejlepším skupinám současnosti, Imagine Dragons, totiž zavítá právě do Prahy, a to konkrétně do pražské O2 Arény.

• The Kelly Family

Jestli byla devadesátá léta roky vašeho mládí, pak si jistě vzpomínáte na fantastickou hudební kapelu The Kelly Family. Právě tato kapela se na chvilku ztratila všem z očí, ale nyní opět vyráží po x letech na svou tour a zavítá i do České republiky, a to konkrétně 8. března.