Jaké koncerty nás čekají v listopadu?

Koncerty v listopadu Praha
Koncerty v listopadu Praha

Hlavně mladí lidé neustále hledají nějakou zábavu, kterou by mohli prožít. Přece jenom život máme jenom jeden, proto bychom měli využít každou minutu a neměli bychom ani jeden volný večer promrhat tím, že budeme sedět u televize. Velice často se chodí do divadel, ale pokud chcete zažít něco s partou přátel, tak většinou vyrazíte na nějaké hudební festivaly. A pokud bydlíte v Praze, tak o hudební koncerty tady není nouze.

Léto se zde nese ve znamení festivalů, které se řadí mezi nejoblíbenější druhy zábav. Ale pokud jste nestihli žádný letní festival, i podzim je poměrně nabitý koncerty. V říjnu nás uchvátilo hlavně turné skupiny Kabát, ale listopad bude ještě trochu plnější než obvykle. Z českých kapel vystoupí třeba skupina Chinaski, kterou milují lidé napříč generacemi. Konkrétně by měla v rámci svého tour vystoupit v polovině listopadu. A to rozhodně nebude všechno! Jaké další hudební koncerty nás čekají během listopadu v Praze?

•QUEEN a Adam Lambert

Velice očekávaným koncertem, na který lístky stojí od patnácti stovek a výše, se bude konat 1. listopadu v pražské O2 Aréně, a to konkrétně od osmi hodin večer. Queeni společně s Adamem Lambertem u nás vystoupili naposledy před dvěma lety, kdy naprosto vyprodali tuto pražskou O2 Arénu. Tento koncert bude v rámci jejich turné naprosto první – hned poté se vypraví do Velké Británie.

• Chris Rea

V Kongresovém centru od půl osmé večer 7. listopadu vystoupí skvělý Chris Rea. Ten do České republiky zamíří v rámci svého turné k novému albu „Road Songs for Lovers“. Ceny vstupenky se pohybuje od tisícovky nahoru (zhruba do 1790,-).

• Gorillaz

Tím nejočekávanějším koncertem, který se letos v listopadu uskuteční (konkrétně 14. listopadu), je koncert legendární skupiny Gorillaz! Tento koncert proběhne v O2 Aréně a bude trvat zhruba dvě hodiny. Jedná se o očekávanou událost, na kterou se těší snad každý.