Víte, jaký dům se označuje za „dům snů“?

Dům snů
Dům snů

V současné době se každý snaží o to, aby měl co nejkrásnější dům podle aktuálních módních trendů. Přece jenom každý chce mít bydlení, kterým se může pyšnit, které bude moct hrdě ukazovat svým sousedům. Každý se chce svým bydlením alespoň trochu přiblížit těm domům snů, které obývají ti nejbohatší z nás. Pokud by vás zajímalo, jak jeden takový dům snů vypadá, pak je to milionové sídlo, které stojí na Pebble Beach.

Pojďme si říct víc o tomto domě, který se považuje za dům snů. Pojďme si říct, jak vlastně vypadá, kolik stojí a kdo v něm bydlí – pokud se tedy někdo, kdo tento dům koupil, našel.

Kolik dům stojí?

Milionové sídlo se ocenilo na 22 milionů dolarů. Jenom pro představu se jedná o rezidenci, která mám šest ložnic, deset koupelen a kromě toho nabízí nekonečný výhled na oceán. Je to doslova jakýsi nově postavený zámek, který najdeme, jak jsme již zmiňovali, v kalifornské golfové destinace Pebble Beach.

Má toto sídlo svého majitele?

Doposud si toto sídlo nikdo z těch, kteří by si dům mohli dovolit, nezamiloval. I když je Pebble Beach skutečně velice vyhledávaným místem, kde najdete pobřeží, lesy i celou nabídku různých služeb, stále nemá toto milionové sídlo svého kupce.

Kdy bylo sídlo postaveno?

Sídlo se postavilo v roce 2016, tudíž se jedná o nemovitost, která je stále podle aktuálních módních trendů. Z každého úhlu, z každého rohu domu nabízí tato nemovitost naprosto unikání výhled, který si zamilujete. Vše je zařízeno velice elegantně, skutečně podle aktuálních módních trendů. Krby zdobí pracovnu této rezidence, jídelna je zařízena do světlých tónů barev. Francouzská okna zdobí celý dům, tudíž nádherné výhledy máte i z koupelen či z toalety.

K domu samozřejmě náleží i krásný zahrada ze sytě zeleným trávníkem, na terase najdete moderní posezení, odkud se opět budete moct unášet tím nekončícím výhledem na oceán, který skutečně jako kdyby nemá konce.