Už jste to zkusili s firmou Extéria?

exteria
exteria

Najít v dnešní době firmu, která se nám postará o bezpečnost práce a požární ochranu, není zrovna snadné. Na trhu se dnes nachází doslova hromada poskytovatelů poradenství v oblasti BOZP a PO, jen čert by se v nich vyznal. Naštěstí jsou lidé sdílní, a tak si na internetu pročtete zajímavé recenze a reference plné zkušeností, které se vztahují právě na firmy poskytující poradenství v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Pro jakou firmu se rozhodnete vy? Zkusíte to s chválenou firmou Extéria?

Nejdříve je nutné říct, že se bohužel v České republice nachází až čtyřicet procent podnikatelů, kteří nemají ani zdání o tom, co je to bezpečnost práce nebo požární ochrana. Na svou nevědomost ale mohou doplatit, a to ve chvíli, kdy na dveře podniku zaklepe neohlášená kontrola ze státní správy, která při zjištění, že není BOZP a PO v podniku vyřešené, uděluje automaticky pokuty, které se mohou dostat do stovek tisíc korun, ne-li do milionů korun.

Za takové sankce se nevyplatí podnikat bez vyřešené bezpečnosti práce a bez vyřešené požární ochrany, raději si tedy na to najměte firmu, která se vám o to bude starat.

Klíčové jsou reference a recenze na internetu

Jak jsme ale zmínili, firem, které poskytují poradenství v oblasti BOZP a PO, je na trhu mnoho. Je nutné se tedy rozhodovat na základě referencí a recenzí, které mají na starosti stálí nebo bývalí klienti.

K nejvíce chváleným společnostem patří firma Extéria, která dnes působí nejen v České republice, ale také na Slovensku. Pyšní se dnes tisícovkami spokojených klientů. Budete patřít mezi ně?

Výhody firmy Extéria

Je samozřejmě mnoho důvodů, proč dát firmě Extéria šanci. Hlavním důvodem je cena, která je bezkonkurenčně nejnižší na trhu. K výhodám patří také kvalita poskytovaných služeb, propracovaná telefonická podpora nebo možnost si zajít pro radu na jakoukoli pobočku firmy, nemusíte chodit na tu, kde byla sjednána smlouva.