Co se v zimě nosí?

Zimní móda
Zimní móda

Zima nám letos přinesla nejen sníh, ale skutečně skvělou kolekci do obchodů s oblečením. Pokud často nakupujete, určitě jste si této kolekce už všimli. Letos jsou obchody s oblečením plné svetrů a mikin, což ocení hlavně ti, kteří milují pohodlí. Pojďme si říct, jaké kousky se vyplatí koupit, jaké kousky se v zimě nosí.

Samozřejmě takových kousků najdeme skutečně hodně, ale my vám přinášíme seznam toho nejstylovějšího a nejlepšího, co v obchodech můžete sehnat.

Jsou libo džínové bundy s kožíškem?

Absolutním hitem letošní zimní kolekce jsou džínové bundy s kožíškem. Ty dneska musí mít nejen ženy, ale taky pánové, kteří v nich jsou doslova neodolatelní. Co je pozitivní, tak je to, že se džínová bunda s kožíškem dá kombinovat nejen s oblíbenými teniskami, ale taky se k ní hodí klasické teplé zimní boty, jako jsou například farmářky.

Kabáty rovného střihu jako součást elegantního i ležérního looku

Pokud milujete elegantnost, jistě oceníte kabáty rovného střihu, které jsou nyní taky velice populární. Zamilují si je hlavně dámy, ale ani pánové nejsou o tento kousek ošizeni. Kabáty rovného střihu dneska najdete v každém obchodě s oblečením, a to v různých provedeních. Zamilujete si ho hlavně v šedé barvě, když bude posetý kytičkami, což je v současné době vzor, který letí!

Znáte šaty se zvonovými rukávy?

Aktuálním hitem jsou i šaty, které mají zvonové rukávy. Zvonové rukávy jsou jistým comebackem, který se těší obrovskému úspěchu. Často je najdeme i na košilích, které v zimě velice často nosíme.

Svetry s rolákem jako nedílná součást ženského šatníku

Jak už jsme zmínili, letošní zimní kolekce je plná svetrů a mikin, proto je třeba, abyste svetry i mikiny samozřejmě měli ve svém šatníku. Rozhodně byste měli mít v šatníku unikátní kousek, kterým je svetr s rolákem. Právě tento kousek najdete i v dlouhém provedení, což je skvělé, protože vám nepotáhne na záda, na která se zima doslova lepí.

Tip: Všechny tyto kousky jsou dostupné v běžných obchodech s oblečením, které najdete v každém obchodním centru v Praze.