Proč neuklízet sami?

Úklid je nedílnou součástí našich životů. Asi nikdo z civilizované společnosti nechce žít ve špíně nebo mezi odpadky. Aby se tak nestalo, je třeba se o pořádek zasloužit. Běžný úklid lze zvládnout vlastními silami, na generální úklid si ale určitě rádi přizveme odborníky.

Dnes již není žádnou ostudou, zvát si uklízecí profesionály do domácností pravidelně. Inspirovali jsme se od firem. Tam je již tato praxe dlouholetou záležitostí. Úklid kanceláří v Praze byl prototypem pro celý obchodní byznys. Firmám se úklid formou facility zalíbil, protože šetřil nejen mzdové náklady za vlastní uklízečky, ale hlavně se i při běžném úklidu používaly profesionální stroje, uklízelo se čtyřiadvacet hodin, sedm dní v týdnu a nebyl tak rušen provoz v kancelářích.

Šetřete síly i peníze!

Zaměstnanci v office jsou proto, aby v klidu pracovali, vyřizovali telefonáty a scházeli se s obchodními partnery. Rozhodně ne proto, abyste vysávali a utírali prach. Dělejte to, v čem jste dobří, a starost o úklid vaší kanceláře přenechte profesionálům. Každý umí něco! Úklidová služba David Plecitý je zase dobrá v uklízení.

Hitem pro úklid a uspořádání pracoviště japonský přístup „5S“, který je možné aplikovat i ve firemním prostředí. Základem systému „5S“ je totiž nejen prvotní generální úklid a uspořádání prvků v prostoru, ale hlavně pravidelný drobnější úklid a udržování uklizeného stavu. To zlepšuje nejen přehlednost a útulnost pracoviště, ale také náladu a produktivitu lidí, kteří se v příjemném a uklizeném prostoru pohybují. Proto je takový úklid kanceláře pro udržení čistoty výhodnější, než generální úklid kanceláře jednou ročně. Pravidelný úklid přinese lepší výsledky a bude pro Vás méně omezující.

Více práce za méně času

Úklidová firma David Plecitý má v oboru dlouholeté zkušenosti a disponuje špičkovou technikou, od běžných vysavačů až po mycí automaty, takže zvládneme více práce za méně času a tedy s nižšími náklady. Cena úklidových služeb navíc už obsahuje veškeré čisticí a hygienické prostředky. Velkou výhodou firmy Plecitý oproti konkurenci je také doprava na místo úklidu po Praze zcela zdarma.