Pražská restaurace vyhodila proputinovce, reakce na sebe nenechala dlouho čekat

restaurace vyhodila proputinovce

V pražské restauraci Vegtral došlo v sobotu k rozruchu, přišli zde totiž hosté, kteří dle obsluhy provolávali slávu ruskému prezidentovi Putinovi. Servírka se s nimi příliš nepárala a odmítla je obsloužit, vyvrcholením byl příjezd policie přímo do restaurace.

Provolávali slávu ruskému vůdci, a tak nebyli obslouženi

Restaurace Vegtral na sebe upozornila nejspíš nechtěnou pozornost kvůli sobotnímu incidentu. Servírka zde odmítla obsloužit skupinu lidí, kteří dle jejich slov rušili ostatní hosty a provolávali slávu ruskému vůdci. Majitelka restaurace toto vyjádření uvedla také na oficiálním facebookovém profilu podniku.

Přečtěte si také: Fanoušci West Hamu zaplavili Prahu

Vlna komentářů

Na tento post se během pár minut vznesla vlna komentářů, a to jak pozitivních, tak opačného názoru.

Podporující komentáře jako: „V pořádku, nic jiného si nezaslouží!“, „Berte to pozitivně, udělali vám vlastně skvělou reklamu. Určitě se u vás brzy zastavíme. Ať se daří “ zmiňují i to, že tato událost udělala podniku velkou reklamu. Mnoho lidí, kteří doposud Vegtral vůbec neznali, se jej právě díky přístupu servírky chystají navštívit.

Na Google recenzích se sice proruští občané snažili zkazit renomé restaurace pomocí špatného hodnocení, reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat a do opozice se postavili fanoušci a podporovatelé.

Ve Vegtral teď asi bude narváno

Jak se zdá, ve Vegtral bude teď nějakou dobu narváno, protože i ti, kteří sami sebe považují za „masožravce“, se do restaurace chystají. O události dozvěděli i lidé mimo Prahu, kteří slibují, že v případě návštěvy hlavního města, se podívají i do teď už známé veganské restaurace.