Nejlepší rychlá občerstvení v Praze

Nejlepší rychlá občerstvení v Praze
Nejlepší rychlá občerstvení v Praze

Jste ve spěchu a chcete se rychle a dobře najíst? Tady jsou tři typy na rychlá občerstvení V Praze podle TripAdvisor, Facebook, Google a dalších.

Naše maso

Dlouhá 39

Jedná se o řeznictví, kde si můžete dát také něco dobrého a rychlého z jejich sortimentu. Nejlevnější jídlo si zde můžete pořídit za 75 Kč. Mezi nejzajímavější patří trhaný přeštík. Jedná se o maso z přeštického černostrakatého prasete. Maso zde pořizují výhradně z českých chovů. A mezi nejprodávanější patří jejich hovězí tatarák s topinkami, který pořídíte za 169 korun.

Sisters

Dlouhá 39

V jejich sortimentu najde převážně různé druhy neobvyklých chlebíčků. Nejprodávanější chlebíček je bostbífový, který je ozdobený celerovou remuládou, fritovanou cibulkou a řeřichou. Druhy připravovaných chlebíčků vymýšlí přímo sama majitelka. Nejlevnější zde pořídíte za 29 Kč. A mezi nejneobvyklejší patří sleďový s wasabi majonézou. Pochutnat si však můžete třeba na vajíčkovém, s řepnou pomazánkou, řeckém anebo s uzeným lososem. A pokud máte bezlepkovou dietu? Nevadí, chlebíček vám připraví i v bezlepkové variantě.

Wokin

Purkyňova 74

Jedná se o asijské bistro, kde vám jídlo připraví během pár minut. Ve Wokinu nemají stálé menu, ale jídlo si sestavíte sami z nabídky, podle toho na co máte chuť.  Na nabídce jídel se podílí kuchaři z Thajska a samotní majitelé. Mezi nejoblíbenější kombinace patří rýžové nudle s kachnou a mezi speciality patří kombinace nudlí s arašídovou omáčkou. Majitelé se podělili o trik, jak připravit jídlo ve woku. Základem je použití oleje a vejce, na pánvi se tak vytvoří ochranný film a ostatní suroviny se pak nepřipálí. Nejlevnější jídlo si zde můžete dát už za 115 korun.