Kino Aero slibuje zajímavý program

Program kina Aero
Program kina Aero

V Praze se toho stále děje mnoho. Je to skutečně město, kde se člověk nenudí. Pokud patříte k těm, kteří toto město milují, určitě ho chcete čerpat plnými doušky den co den. Praha dennodenně pořádá mnoho zajímavých akcí, na které se můžete zajít podívat, kterých můžete být součástí. Například nyní je velice zajímavý program v Kině Aero. Zde si na své přijdou hlavně milovníci starých snímků.

Dramaturgové zdejšího žižkovského kina si totiž myslí, že některé filmy jsou zkrátka věčné. Je to skutečně tak. Některé filmy jsou věčné. K takovým filmovým snímkům patří například filmové pecky, které se zde budou promítat v rámci cyklu „Legendy v Aeru“. Jedná se o následující snímky.

• Zázrak v New Yorku

Tento film je skutečně lahůdka. Snímek pochází z roku 1947 a natočil ho významný režisér George Seaton. Tento snímek je určen pro konec roku, k tomuto období se skvěle váže.

• Sedmá pečeť

Druhým snímkem je nestárnoucí hit Sedmá pečeť. Jedná se o film, který se bude promítat 4. ledna. Tento film pochází z dílny švédského režiséra a scenáristy Ingmara Bergmana.