Expresem z Prahy až na Colours!

colours expres

Oblíbený festival Colours of Ostrava už je za dveřmi, a tak už je teď potřeba zařídit, jak se na něj dostat. Nejpohodlnějším způsobem je využití Colours expresu, který provozují České dráhy a odveze vás z Prahy přímo až do Ostravy střed!

Colours Expres vyráží z hlavního nádraží v Praze ve středu, tedy v den festivalu v 10:40. Postupně zastaví také v Kolíně, Pardubících, České Třebové a Zábřehu na Moravě. Expres není jen pohodlnou dopravou přímo na ostravský festival, ale také místem plným zábavy. Po cestě vás čeká ozvláštnění v podobě muziky, ale také si zde vyměníte vstupenku za festivalový náramek, takže se vyhnete pozdějším řadám před vstupem.

Zpáteční jízdenka

Expres vás poté dopraví i zpět. Konkrétně vyjíždí buď ihned po festivalu, tedy v noci ze soboty na neděli ve 2:35 z Ostravy střed, nebo v neděli v 11:01. Vlak tentokrát zastaví v Přerově, Olomouci, Zábřehu na Moravě, České Třebové, Ústí nad Orlicí, Chocni, Pardubicích a v Kolíně. Konečnou zastávkou je opět Praha.

Jízdenky na tyto přímé spoje jsou již v prodeji, takže neváhejte a kupujte, dokud je v nich místo.

Přečtěte si také: Levné cestování v několika bodech

A na co se letos můžeme na Colours těšit?

I letošní ročník bude jedinečný a budou zde světové hvězdy, jako je Macklemore, Niall Horan, Ellie Goulding a kapela One Republic. Z českých interpretů uvidí fanoušci Ewu Farnou, kapelu Zrní, Monkey Business nebo zpěváka Bena Cristovao. Pořadatelé jako vždy připravili také mimohudební program v podobě kina s filmy, v Gongu se zase odehrají různé přednášky a workshopy.