Tipy, jak zatočit s lupy

Tipy, jak zatočit s lupy
Tipy, jak zatočit s lupy

Dnes je pro většinu lidí vzhled všechno. Dneska žijeme v době sociálních sítích, proto musíme být perfektní, jinak se jeden špatný look s námi potáhne dalších dvacet let. Takový špatný look nám však může pokazit i něco, čeho si běžně nevšímáme, co je třeba jakýsi zdravotní problém, kterého se zbavujeme opravdu těžce. Takovým problémem jsou třeba lupy, které jdou nejvíce vidět tehdy, kdy máme černé oblečení. Jak s tímto problémem zatočit?

Dneska jsou lupy problémem, který sužuje celou řadu z nás. Nemůžeme se tomu divit, je to problém, který tak rychle skutečně neodstraníme. Každému z nás pomáhá něco jiného, proto si pojďme říct ty nejúčinnější rady, jak s lupy efektivně zatočíme.

Zkoušeli jste změnit šampon?

Mnoho lidí na své vlasy a na svou vlasovou pokožku patlá tolik domácích masek, aniž by nejdříve vyzkoušeli změnu šamponu. Je prokázané, že dlouhodobé používání jednoho a toho samého šamponu nám může vytvořit nám všem známé lupy. Než tedy sklouznete k používání různých masek, které vám stejně jenom vlasovou pokožku zničí, zkuste sáhnout po jiném šamponu, který běžně nepoužíváte.

A co kokosový olej?

Než zajdete do lékáren a necháte si od zdejších zaměstnanců poradit a než si koupíte zbytečně drahý lék na lupy, sáhněte po skvělém kokosovém oleji. Kokosový olej je skvělý pomocník do domácnosti, který se nejčastěji používá ke zdravému vaření a pečení. Kokosový olej lidé míchají do smoothie nápojů, ale taky ho velice často používají při smažení, protože nepáchne.

Málokdo však ví, že tento kokosový produkt taky účinně bojuje proti lupům a proti suché pokožce. Pokud vás trápí such pokožka, jenom pravidelně kokosový olej masírujte do pokožky, na suchá místa. Při pravidelném používání vás už suchá pokožka nebude trápit. Kromě toho kokosový olej pomáhá proti lupům – jenom ho vmasírujte do pokožky hlavy a poté ho pořádně omyjte. Opět při pravidelném používání vás lupů naprosto zbaví.