Stadion Kotlářka se pyšní novým kabátem

Stadion Kotlářka
Stadion Kotlářka

Nejeden sportovní stadion potřebuje opravit, bohužel málokterý sportovní stadion se opravy dočká. Pražský stadion Kotlářka však patří mezi šťastlivce, kteří se nyní mohou pyšnit svým novým kabátem. V polovině letošního září se ve svém novém kabátě poprvé ukázal veřejnosti při slavnostním otevření. Rekonstrukce se dočkala zejména atletická dráha.

Stadion Kotlářka se řadí v Praze ke sportovním stadionům, které jsou využívány dnes a denně. Kotlářka se využívá konkrétně dvanáct dlouhých let, tudíž se nemůžeme divit tomu, že potřeboval nový kabát. Jak již bylo zmíněno, rekonstrukce se dočkala zejména dráha, která byla nově nastříkána a nalajnována. Výměny povrchu se dočkal i sektor pro skok vysoký a také pro oštěp.

Rekonstrukce oblíbeného pražského stadionu tak může čelit dalším rokům hojného využívání. Předpokládá se, že minimálně deset let se k opravám nebude muset město přiklánět. Stadion je nyní opět k dispozici všem zájemcům o běhání či dětem a mládeži, pro něž je stadion kvalitním sportovním zázemím.