Lidé mohou pomoct pražské zoologické zahradě

Lidé mohou pomoct pražské zoologické zahradě
Lidé mohou pomoct pražské zoologické zahradě

Díky novému typu onemocnění, který zachvátil celý svět, se řada institucí musí potýkat s existenčními a finančními problémy. Jinak na tom nejsou ani zoologické zahrady, které musí přistupovat k radikálním řešením. Například celá řada zoologických zahrad musí krmit zvířata jinými zvířaty, jelikož postrádají dostatek financí. Naštěstí k tomu se ještě nemusí uchylovat pražská zoologická zahrada, které však můžete pomoct.  

Život v zoologické zahradě jede stejně rychle dál jako život všech lidí, i když přišli o práci. Bohužel proto, že lidé nenavštěvovali zoologické zahrady, i pražská zoo citelně pocítila, jak závislá na vstupném a na návštěvnících je. Aby však zoologická zahrada přežila, vymyslela Zoo Praha způsob, jak ji můžete podpořit. Napadlo vás někdy, že si virtuálně adoptujete mládě slona nebo jiného zvířete? 

Tato virtuální adopce je jedním ze způsobů, jak pomoct zoologické zahradě. Spuštěna byla také celá řada sbírek, které pomohou zoo přežít následující dny, než se vše vrátí do pořádku.