O hlídání psů v Praze se starají Hlídačky

O hlídání psů v Praze se starají Hlídačky

Nejen doba dovolených je pro některé majitelé psích mazlíčků náročná. I obyčejný víkend může být pro život s pejskem komplikovaný. Zatímco kočky zvládnou dva dny samotné v zajištěném bytě bez problémů, u pejsků je to složitější. A tak přichází otázka, kdo se postará o jejich hlídání? V Praze seženete skvělé Hlídačky!

Na webu hlidacky.cz se najdete přesně tu osobu dle vašeho gusta, která se o vašeho mazlíka postará. Můžete si o nich samotných něco přečíst, podívat se na hodnocení dalších uživatelů i zjistit, jaké zvíře daná hlídačka vlastní či jaké má zkušenosti.

Prověřené hlídačky

Hlídačky na tomto portálu projdou ověřením v ověřovacím centru, kde dojde ke kontrole jejich občanského průkazu, výpisu trestního rejstříku, vyfocení v hlídačkovském tričku a také projdou řešením modelových situací.

Přečtěte si také: Jak řešíte životní prostředí na pracovišti?

Hlídání psů je na vás

Záleží jen na vás a vašich požadavcích, kterou z hlídaček si vyberete. Také časová horizont, po který bude pejsek hlídán, je dle domluvy různý. Nemusíte totiž hledat hlídání pro pejska jen v období dovolené, ale i v případě, když víte, že nebudete dlouhou dobu doma kvůli práci. Hlídačka k vám zajde, pejska vyvenčí a vezme ho na procházku. Platba se pak odvíjí podle hodin, které s pejskem strávila.

Tento portál je tedy ideální volbou pro ty, kteří dlouho pracují, nebo nemají čas chodit s mazlíčkem na delší procházky, které by ho unavily.