Centrum Chodov otevřeno! Na co se můžeme těšit?

Centrum Chodov otevřeno
Centrum Chodov otevřeno

Vánoční nákupy jsou doslova za rohem. Pokud i vy už nyní nakupujete vánoční dárky, možná byste mohli nakupovat vánoční dárky v novém obchodním domě Chodov. Chodov samozřejmě už měl svůj obchodní dům, ale nyní se otevřelo více jak sto obchodů, což z něj dělá jeden z největších obchodních domů v republice. Navíc se zde otevřelo kino 4DX, které mají jenom na Smíchově.

Centrum Chodov a otevření jeho nových částí bylo dlouho očekávanou událostí, které jsme se nemohli dočkat. Na slavnostní otevření přijeli v gala všechny známé celebrity a následní den patřil slavnostnímu otevření jednotlivých obchodů, které si taky pozvali nějakého speciálního hosta v podobě celebrity.

Největší radost všem udělalo ale nové kino Cinema City, které zde otevřelo takzvané 4DX kino, které apeluje na všechny naše smysly – vnímáme tak kino nejen očima, ale taky ho cítíme jinak. Během projekce na nás totiž může vyfouknout vítr, padat sníh či nám může výhled znepříjemnit mlha. Toto kino je mimochodem největším Cinema City v republice.

Jak velké je nyní toto nákupní centrum?

Obchodní centrum Chodov bylo velké ještě před otevřením nových částí. Jednalo se o nákupní centrum, které mělo více jak 61 tisíc metrů čtverečních. Nyní se však roztáhlo na neuvěřitelných sto tisíc metrů čtverečních!

Otevřeno bylo nově sto obchodů, a to těch nejrůznějších a nejzajímavějších značek, které jen tak někde nenajdeme.

Co najdeme v obchodním domě kromě obchodů a kina?

Kromě obchodů a kina zde najdeme například takzvanou Designer Gallery, což je zóna, v níž se prezentují zahraniční i české prémiové značky. Srdcem celého nákupního domu je koncept obchodů Czech Labels & Friends, který ukazuje desítky českých značek a kolekce českých, ještě možná i neznámých, návrhářů.

Nabídku restaurací nyní doplnila například oblíbená Grand Kitchen.