Bruslení na Bronzové zahájeno!

Bruslení na Bronzové zahájeno!
Bruslení na Bronzové zahájeno!

Teplé dny už bohužel skončily a s těmito dny odešly i všechny letní sporty. Naštěstí i zima s sebou nese typické zimní sporty, na které se jistě těšíme. Kromě lyžování a běžkování budeme moct opět bruslit na ledě. Rybníky nám sice zamrznou až během prosince, pokud na to bude počasí, ale sportovní zimní areály se otevírají veřejnosti už nyní. Například v Praze se už můžeme těšit na bruslení na zimním stadionu Bronzová.

Školní zimní stadion Bronzová je už opět otevřen široké veřejnosti. Najdeme ho na sídlišti Letňany. Letos poprvé své brány otevře veřejnosti konkrétně v pátek 17. listopadu, a to už v devět hodin ráno. Pokud tedy v tento sváteční den nic nemáte, vezměte brusle a rodinu a udělejte si trochu sportovnější sváteční den. Je to jistě lepší, než abyste seděli u televize a sledovali pohádky, kterých se během přicházejících vánočních svátků nabažíte.

Tento školní bruslařský zimní stadion bude otevřený i ve všední dny, a to dle provozní doby, kterou najdete na webových stránkách městské části Praha 13.